Testimoniale

Iulia si Andrei

Va multumim pentru curs, pentru informatiile oferite si pentru organizare.Amandoi (eu si sotul) am fost placut surprinsi de calitatea informatiilor si abordarea trainer-ului (cald, prietenos, foarte bine pregatit, pe alocuri strecurand un zambet si o gluma astfel incat totul pare mai simplu). Am simtit ca devenim mai educati, mai informati si mai pregatiti sa luam decizii pentru noi si bebe.De asemenea, am capatat ceva mai multa incredere in ceea ce urmeaza

Cristina si Andrei

In luna iulie vom deveni parinti pentru prima data si am decis ca e bine sa ne informam cat mai bine. Astfel am decis sa participam la cursul Lamaze.
A fost o experienta foarte frumoasa.
Trainerul nostru, Lidia, a fost minunata, foarte deschisa si ne-a furnizat informatii valoroase, care ne vor ajuta pe viitor, atat la nastere, cat si dupa, cand vom ajunge acasa cu bebe.
Vom recomanda cu drag acest curs!

Daniela

Am revenit cu un feedback in urma participării la curs. Am nascut între timp si totul a decurs cum îmi doream.
Organizarea cursului a fost foarte bună, la fel si comunicarea pe email. Mi-a placut ca știam dinainte ce se va discuta în cadrul fiecărui curs.
Informatiile despre gestionarea durerii au fost de mare ajutor. Acceptarea durerii ca pe ceva natural, respirația conștientă si contrapresiunea pe șolduri au facut minuni. Nu credeam că ajută atât de mult.
La fel si informațiile despre alaptare. Foarte bine ca am avut materiale atât fizic cât și online.
Lidia a fost foarte drăguță și îmi place că a stiut cum sa ne incurajeze si sa ne dea incredere in forțele proprii. Mă bucur că nu a fost un curs în care sa primim niște informații și atât.
Toate cele bune!

Raluca

 

Sunt bucuroasa sa va anunt ca am nascut o fetita sanatoasa, la 41 de saptamani, natural, fara epidurala.
Cursul Lamaze mi-a oferit increderea necesara pentru a petrece mare parte a travaliului acasa, ajungand la maternitate cu dilatatie 7.
Spor la pregatit noi mamici pentru a avea parte de o experienta a nasterii cat mai frumoasa.